Breng jouw droomhuis dichterbij

Bij een droomhuis denk je misschien in eerste instantie aan een riante vrijstaande villa, een inpandig zwembad, privé-paardenstallen of een eigen olijfboomgaard. Toch zijn ‘groot’ en ‘luxe’ niet allesbepalend als het gaat om prettig wonen, blijkt uit representatief onderzoek naar de woonwensen van Nederlanders dat Psychologie Magazine uitvoerde, mogelijk gemaakt door de NVM.

Het belangrijkst vinden we een fijne buurt. En dat is niet voor niks. En die ideale woning zelf? Die kan best heel klein zijn, zodat je geld overhoudt voor andere dingen. Of oud en vervallen, maar vol mooie jeugdherinneringen.

Lees in het onderstaand te downloaden e-book de inspirerende verhalen van anderen en ontdek wat voor jou persoonlijk belangrijk is om fijn te kunnen wonen. Maak daarna een toekomstplan; hopelijk brengt het je op ideeën en komt dat ‘droomhuis’ weer wat dichterbij. Tenzij je daar natuurlijk al woont. <bron: psychologie magazine>

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de aankoop van jouw woning? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.