Gratis e-book ‘Vind je nieuwe thuis’

een huis kopen is een vrolijke beslissing vol vooruitgang, hoop en blijde verwachting. Maar ook spannend, op het doodenge af: de grootste financiële keuze die we maken in ons leven, hooguit een keer of drie. Is het wel echt ‘een huis met mogelijkheden’ of staan we straks iedere herfst de kelder leeg te hozen en bleek de licht- inval alleen zo mooi op die ene zomerse kijkdag?

Ben je je ook aan het oriënteren op een nieuwe woning of wil je dat binnen afzienbare tijd gaan doen? Dit hieronder te downloaden e-book helpt je als kritische vriend en metgezel tijdens het huizen kijken en de uiteindelijke beslissing. Met psychologische inzichten waarmee je alle aankoopvalkuilen kunt omzeilen. Een overzicht van kenmerken die een huis tot een prettige plek maken om te wonen.

En een stappenplan om een weloverwogen keuze te maken die écht goed voelt.
Zodat je een huis koopt dat – zodra de handtekeningen zijn gezet, de financiering rond is en de akte is gepasseerd – een thuis wordt. Waar je kunt dromen, leven en lachen. Waar je je veilig voelt en vertrouwd. Veel succes met het vinden van die plek. <bron Psychologie Magazine>

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de aankoop van jouw droomwoning? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.