Ga naar inhoud

In voorbereiding: Kops Kwartier

6522 CH Nijmegen

0 vrij van 68

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nijmegen In voorbereiding: Kops Kwartier

DUURZAAM WONEN IN EEN PARK

Wonen in een park. Dat is de basisgedachte achter het ontwerp van Kops Kwartier gelegen aan de Berg en Dalseweg. Het groen van het naastgelegen park De Kopse Hof loopt straks door tot aan de voordeur van de nieuwe woningen. Het alom aanwezige groen zorgt voor een rustige en ontspannen woonsfeer. Traditionele straten en hoge tuinafscheidingen kom je hier niet tegen. Ook geen wegen die tussen de woningen door lopen. Hierdoor is er meer ruimte voor mensen om elkaar te ontmoeten en voor kinderen om veilig te spelen.

GESPEELD MET HOOGTEVERSCHILLEN

Zie jij jezelf hier al wonen? In een groen woonpark van ongeveer 1,4 hectare met een terrasvormige opbouw. Hoogteverschillen versterken de bijzondere woonbeleving en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. In dit landschap komen 27 stadswoningen en 41 appartementen. De architectuurstijl is modern en eigentijds.

VARIATIE IN STADSWONINGEN

Ook bij het ontwerp van de stadswoningen is gespeeld met hoogteverschillen. De twee- en drie-onder-een-kapwoningen tellen drie of vier woonlagen. Op plekken waar een hoogteverschil zit in het terrein, komen vierlaagse woningen die deels in de helling verscholen gaan. Alle woningen hebben een terras met pergola als overgang tussen woning en landschap en daarnaast ook nog een terras op de bovenste verdieping. De woningen hebben een zeer ruim woonoppervlak die varieert van 170 tot maar liefst 230 vierkante meter, met een berging aan de voorzijde of de terraszijde.

APPARTEMENTEN MET GROTE BALKONS MET UITZICHT OP HET GROEN

In Kops Kwartier komen twee vierlaagse woongebouwen met 20- en 21 appartementen. Ook hier is op een slimme manier gebruikgemaakt van natuurlijke hoogteverschillen in het terrein richting het Kops Plateau. Op de bovenste verdieping van elk gebouw bevinden zich 4 penthouses. Alle appartementen hebben een groot zonnig balkon op het zuidoosten met uitzicht op het groen. Het woonoppervlak varieert van 84 tot 185 vierkante meter. Parkeergelegenheid voor de fiets en de auto bevindt zich in de garage onder de appartementen.

Start verkoop 2022

Kenmerken In voorbereiding: Kops Kwartier

Overdracht

Prijs
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteIn voorbereiding: Kops Kwartier

Bouwtypes In voorbereiding: Kops Kwartier

Maandlasten In voorbereiding: Kops Kwartier

Ligging project 'In voorbereiding: Kops Kwartier'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557