Ga naar inhoud

Appelhoek - Tussenwoning Braeburn 12

6626 CD Alphen

Verkocht onder voorbehoud

€ 281.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Appelhoek - Tussenwoning Braeburn 12

Appelhoek – Tussen- en hoekwoning – Braeburn

Uw eigen nieuwbouwhuis ontwerpen voor een vaste prijs? Het kan! Dan is een van de woningen in het nieuwbouwproject Appelhoek wellicht iets voor u. Het project bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder de levensloopbestendige woning, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en zelfbouwkavels. Ontdek het plan op www.woneninappelhoek.nl.

LIGGING
Appelhoek ligt in het Gelderse Alphen, in de gemeente West Maas en Waal. Dit is het veelbezongen Land van Maas en Waal. Een trotse omgeving met evenzo trotse bewoners. Wat wonen in Appelhoek zo bijzonder maakt, is op de eerste plaats de streek. Hier wil je niet weg. Wie blijft, wil wonen in een huis dat eigen voelt, waar je thuis bent.
De verbondenheid op deze plek is groot. De rivieren, dijken en uiterwaarden zijn bepalend voor de natuur, de omgeving en elke ontwikkeling die er plaatsvindt. Wie hier wandelt en kuiert geniet van de dijken en de uitzichten. De uiterwaarden, windmolens en sluisgebouwen. De weidsheid als het water laagstaat en het indrukwekkende beeld van hoog water. Het hoort bij het wonen hier.
Ongeacht of je hier fietst of wandelt, het is eenvoudig om jezelf even kwijt te raken in de pracht van het Land van Maas en Waal. Dat is rijkdom. Mede door de weidsheid is dit een plek waar veel gerecreëerd wordt. Op de kronkelende paden parallel langs de rivier komen fietsers en wandelaars langs, dagjesmensen of dorpsbewoners. Over de dijk kom je langs de dorpen en zie je de fruittelers en boerenbedrijven.
De gemeente heeft bovendien een aantrekkelijke woon-werk klimaat. Voorzieningen als scholen, dorpshuizen en sportvelden zijn in de kernen uitstekend geregeld.

INDELING
Begane grond:
Door de entree aan de voorzijde komt u de woning binnen. Op de begane grond vindt u de hal, technische ruimte, het toilet en de woonkamer met open keuken. In de woonkamer zit standaard vast glas met een openslaande deur naar de tuin. De tuin heeft voldoende ruimte om hier in uw vrije uurtjes door te brengen. Om te genieten van de zon, om de groene vingers aan het werk te zetten of om te hobbyen. In de tuin staat ook een berging met daarin de warmtepompunit en ruimte voor het droog parkeren van je fiets of het opbergen van tuingereedschap.
De berging heeft een oppervlakte van circa 6 vierkante meter.
In de keukenindeling is veel mogelijk. Dat komt door het stekkersysteem waarop de verschillende functies in de keuken worden aangesloten. Voor de bouw van deze woningen wordt samengewerkt met Bruynzeel Keukens. Zij kennen het systeem als geen ander en kunnen u voorzien van het juiste advies. Tijdens het verkoopproces wordt tevens een kopersbijeenkomst georganiseerd bij Bruynzeel.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De woning is standaard voorzien van een badkamerinrichting. Door middel van koperskeuzes is het mogelijk om een andere uitvoering te kiezen. In dit woningtype is het zelfs mogelijk om een ligbad te plaatsen.

Tweede verdieping:
De zolder is via een vaste trap te bereiken en bestaat uit een open ruimte. Ideaal voor de hobby, opslag van spullen of als speelruimte voor de kinderen.

Buiten:
De woning heeft een voortuin en achtertuin met berging. Enkele woningen hebben ook een oprit voor de auto.

KENMERKEN
• Energielabel minimaal A +++
• Goed geïsoleerd
• Gasloos (warmtepomp) en Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG)
• Parkeergelegenheid aan de openbare straat.

  • 108 m2
  • 112 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 281.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte108 m2
Inhoud369 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van West Maas en Waal

Gemiddelde verkoopprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 2.770