Ga naar inhoud

Appelhoek - Zelfbouwkavel 19

6626 CD Alphen

Onder optie

€ 184.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Appelhoek - Zelfbouwkavel 19

Appelhoek – Zelfbouwkavel

Uw eigen droombouwhuis bouwen? Het kan! In het nieuwbouwproject Appelhoek worden verschillende zelfbouwkavels aangeboden.  

LIGGING
Appelhoek ligt in het Gelderse Alphen, in de gemeente West Maas en Waal. Dit is het veelbezongen Land van Maas en Waal. Een trotse omgeving met evenzo trotse bewoners. Wat wonen in Appelhoek zo bijzonder maakt, is op de eerste plaats de streek. Hier wil je niet weg. Wie blijft, wil wonen in een huis dat eigen voelt, waar je thuis bent.
De verbondenheid op deze plek is groot. De rivieren, dijken en uiterwaarden zijn bepalend voor de natuur, de omgeving en elke ontwikkeling die er plaatsvindt. Wie hier wandelt en kuiert geniet van de dijken en de uitzichten. De uiterwaarden, windmolens en sluisgebouwen. De weidsheid als het water laagstaat en het indrukwekkende beeld van hoog water. Het hoort bij het wonen hier.
Ongeacht of je hier fietst of wandelt, het is eenvoudig om jezelf even kwijt te raken in de pracht van het Land van Maas en Waal. Dat is rijkdom. Mede door de weidsheid is dit een plek waar veel gerecreëerd wordt. Op de kronkelende paden parallel langs de rivier komen fietsers en wandelaars langs, dagjesmensen of dorpsbewoners. Over de dijk kom je langs de dorpen en zie je de fruittelers en boerenbedrijven.
De gemeente heeft bovendien een aantrekkelijke woon-werk klimaat. Voorzieningen als scholen, dorpshuizen en sportvelden zijn in de kernen uitstekend geregeld.

PROCEDURE
Mocht u interesse hebben in een zelfbouwkavel, dan tekent u als eerste een reserveringsovereenkomst. Na het tekenen van de reserveringsovereenkomst heeft u tot maximaal 4 maanden te tijd om te onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn. Bent u zeker van een de mogelijkheden en u wilt aan de slag met een architect en aannemer. Dan is het tijd om de koopovereenkomst te sluiten. Na het transport bij de notaris bent u officieel eigenaar van het kavel.

KENMERKEN
Zelf de touwtjes in handen om uw droomhuis te realiseren
Bouwrijpe grond

Overdracht

StatusOnder optie
Prijs€ 184.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud0 m3

Bouw

Geen eigenschappen

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging