Vacature Marketeer

Wil jij werken bij een innovatief bedrijf met een rijke historie in de makelaardij? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Als Marketeer van de Hans Janssen Groep ben je verantwoordelijk voor onze merkidentiteit en merkstrategie. Je zorgt ervoor dat onze goede naam in de regio behouden blijft en dat iedereen binnen de organisatie uniform communiceert. Je bent de sparringpartner van de directie op strategische onderwerpen als branding, positionering, marketing & communicatiebeleid en PR.

Je gaat door middel van (online) marketing doelgericht op het juiste moment, met passende informatie, de juiste mensen bereiken om klanten te binden, te boeien en leads te genereren. Je voert marktonderzoek uit om vervolgens te komen met een gedegen reclame- en promotieaanpak. Sociale media en online strategie zijn voor jou geen onbekend terrein, je bent een specialist in digitale marketing (automation) en CMS-systemen. Samen met de Medewerker Marketing & Communicatie stellen jullie jaarlijks een marketing en communicatieplan op en zorg je voor een goede communicatiestrategie. Zo zijn wij in dialoog met onze klanten en andere stakeholders.

Werken bij de Hans Janssen Groep betekent werken in een energieke en ambitieuze organisatie met passie voor het vak en de klant.

  • Heb jij minstens HBO werk- en denkniveau in Communicatie en/of Marketing en ruime ervaring in een soortgelijke functie?
  • Ben jij op de hoogte van alle (online) marketingtrends en ontwikkelingen en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal?
  • Ben jij 32-40 uur per week beschikbaar?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Roxanne Poelen, HR Adviseur: r.poelen@hansjanssen.nl.

Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken: 06-39833182. Solliciteer nu en wie weet kom jij ons team versterken!