Hans Janssen Makelaars Wijchen

Hans Janssen Garantiemakelaars is al bijna 50 jaar thuis in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Samen met LIV Wooncoach, LIV Hypotheken en Hans Janssen Vastgoedconsultants en Taxateurs vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste full-service makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij.

 

 

Realiseer meer met Hans Janssen Makelaars Wijchen

Bij Hans Janssen word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Samen met onze partners LIV Wooncoach en LIV Hypotheken hebben wij al onze kennis en kunde gebundeld ‘onder één dak’. Deze intensieve samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en het maximale resultaat te behalen.

 

Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!

Hans Janssen en LIV Wooncoach zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Zij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Met de platformen nieuwbouwkenners.nl en nieuwwonennijmegen.nl blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

 

Altijd vertrouwd dichtbij

Met onze drie kantoren in Wijchen, Nijmegen en Beuningen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een uitgebreid netwerk. Dit zorgt voor een snellere verkoop en een hoger gemiddelde bij verkoop.

 

Wij zijn er om jou te helpen

Wij geloven dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van je huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is waarbij heel veel komt kijken. Met Hans Janssen sta je er niet alleen voor: wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.

 

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 9,4

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

 

bekijk hier ons online magazine:

Thuis bij Hans Janssen V2021

 

Ons team in Wijchen Bij Hans Janssen Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Diederik Sloot

NVM Makelaar / Taxateur

Audrey van den Biggelaar

Commercieel medewerker Makelaardij

Maike Joosten – Erps

Commercieel medewerker Makelaardij

Patricia Theunissen-Burgers

Commercieel medewerker Makelaardij

Merle van Mullem

Commercieel medewerker Makelaardij

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf augustus 2022 tot augustus 2023

dagen gemiddelde looptijd

vanaf augustus 2022 tot augustus 2023

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf augustus 2022 tot augustus 2023