Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hans Janssen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Na wat andere makelaars over de vloer te hebben gehad, kwam Charlotte vanuit Hans Janssen. Het viel ons op dat ze zich goed had voorbereid en het vooronderzoek had zij netjes op papier bij. We hebben een prettig gesprek gehad en rustig de tijd gehad om al onze vragen te stellen. Wat ons opviel is dat Charlotte oprecht is en zich ook echt verantwoordelijk voelde voor een goede verkoop van ons huis. Doordat ze ons zoveel vertrouwen gaf, hebben we besloten om haar ook de opdracht tot aankoopmakelaar te geven. Bij de aankoop van ons nieuwe huis had zij een goede strategie en hield Charlotte alles nauwlettend in de gaten. Hierdoor konden wij niks vergeten. Voor de verkoop van het huis was zij goed bereikbaar. Zelfs in haar vakantie hebben wij contact gehad over de verkoop van ons huis. Ook Merle heeft ons regelmatig goed te woord gestaan als wij vragen hadden. Heel erg fijn om zo'n oprecht betrokken makelaar te hebben. Zij gaven ons het gevoel dat wij ieder moment met onze vragen en problemen bij ze terecht konden. Ook de afspraken zijn allemaal netjes nagekomen. De kopers van ons huis gaven ook aan dat zij Charlotte een hele fijne makelaar vonden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

vriendelijk en goed contact, altijd bereikbaar voor vragen. nog voor onze woning op de markt gezet werd, kwamen wij ons nieuwe huis tegen. hierbij hebben we de makelaar ingeschakeld om te bemiddelen, ook hierbij vooraf duidelijke afspraken gemaakt. er werd door de makkelaar aangegeven wat hun dachten wat er voor nodig was om de woning te kunnen aankopen. vervolgens werd ons gevraagd of we hier toe bereid waren, en/of er nog meer ruimte was indien dit nodig bleek te zijn. de hele belevenis van een woning aankopen en verkopen is erg positief bevallen. voor de volgende woning zal ik ook zeker de zelfde makelaar inschakelen als we nog in deze regio blijven wonen

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Goed oog voor detail, ziet extra opties in de woning. Zelfs bereid in de vakantie toch even contact te houden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Vanaf eerste moment vakkundig en bekwaam. Tijdens verkoop zijn we goed op de hoogte gehouden. Zakelijk en kordaat handelen met toch een persoonlijke betrokkenheid richting de verkopende partij.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De heer Sloot en zijn medewerkers zijn als een warm bad. De communicatie verliep vlekkeloos. Ook de voorwaarden en presentatie zijn prima. Ik woon niet in de buurt van Wijchen en dus is het heel erg belangrijk dat ik vertrouwen in het kantoor heb. En dat is er ruimschoots. Precies, attent, accuraat. Precies zoals ik het graag zie. Uit naam van mijn moeder, wier appartement te koop staat, dank voor zoveel klantvriendelijke en warme aandacht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

De makelaar heeft me door het hele proces heen goed op de hoogte gehouden en daar waar nodig geholpen. Het contact was fijn. Zeker omdat deze coronatijd om aanpassingen vroeg.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hans Janssen Garantiemakelaars Wijchen is beoordeeld met een 8,9

Bij Hans Janssen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?