Ga naar inhoud

Te huur: appartement de Balmerd 163 6641 LW Beuningen Gld

Verhuurd

€ 995,- p/m

Dit mooie appartementen complex grenst aan park Blankenburgh en heeft een fraai uitzicht. Het complex ligt niet alleen aan het park maar ook op loopafstand van het winkelcentrum van Beuningen. Hiermee heeft u alle voorzieningen op loopafstand van uw woning.

Woonoppervlakte ca. 78 m2, buitenruimte ca. 10 m2.

Indeling:
Vanaf de openbare weg komt u eerst uit op de parkeerplaats die bij het complex hoort, vandaar bereikt de gezamenlijke entree van het complex. Per verdieping zijn er 4 a 5 appartementen gesitueerd. De ingang van dit appartement bereikt u met de lift vanuit de hal partij.

U treedt binnen in de ruime hal van het appartement die toegang geeft tot alle ruimtes in het appartement. Via de hal bereikt u dan ook de woonkamer met toegang naar het op het balkon. De woonkamer met open keuken voorzien van een eenvoudige nette L-vormige keukenopstelling. Via de hal is de slaapkamer bereikbaar. Naast het separate toilet is er een badkamer aanwezig.

Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging.

In de directe nabijheid van het complex is ruim voldoende parkeer gelegenheid aanwezig. Maar ook is het complex goed toegankelijk met het openbaar vervoer. Het winkelcentrum van Beuningen is op loopafstand gelegen via de openbare weg maar ook via het park.

Het appartement is te huur voor een minimale periode van 1 jaar; daarna geldt een huur voor onbepaalde tijd. Voor de huurder wordt een inkomenseis gehanteerd van ca. 3,5x de maandhuur. Afwijkingen zijn tegen bepaalde voorwaarden toegestaan. Garantstelling is slechts mogelijk voor een klein bedrag, niet voor het gehele bedrag.

Op het moment dat u besluit het appartement te gaan huren is een deelname aan de NVW Woontoets verplicht. Dit geldt voor elke huurder.

servicekosten € 52,50 per maand
De vloeren zijn ter overname van huidige huurder(s) en behoren niet tot het gehuurde.

  • 78 m2
  • 1

Kenmerken de Balmerd 163

Overdracht

Huurprijs€ 995,- p/m
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte78 m2
Inhoud222 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Dak typeSamengesteld dak
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging de Balmerd 163

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

30%

20% NL

39%

20% NL

31%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod