Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Porrenhofstraat 202 6663 SG Lent

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 725.000,- k.k.

Op een fantastische woonlocatie in het project Stelt Zuid mogen wij namens de huidige eigenaren deze bijzondere en riante dijkwoning aanbieden. Een recentelijk opgeleverd huis met volop ruimte en een fantastische ligging aan de voor- en achterzijde. Zo kijk je aan de voorzijde op de watersingel en geniet je aan de achterzijde van de rust van de dijk en het water. Deze blijvende ansichtkaart gaat nooit vervelen.

De woning is in mei 2022 opgeleverd en door de huidige eigenaren is geenszins bespaard op het meerwerk. Zo is de woning o.a. vergroot op de begane grond en eerste verdieping (1,20 meter), heeft de woning een royale schuifpui in de achtergevel en dubbele deuren bij het balkon en is op de zolderverdieping een tweede badkamer gerealiseerd bij de slaapkamers. De ligging aan de zijkant van het woonblok met twee ramen in de zijgevel zorgt voor nog meer daglicht.

De nieuwe bewoner(s) kunnen naar eigen inzicht en ideeën keuzes maken in de verdere afwerking. De woning zal in de huidige staat worden opgeleverd, zodat u als toekomstige eigenaar een eigen ontwerp kunt laten maken voor de keuken, de tuin en zelf kunt bepalen hoe de vloeren-, wanden- en plafonds zullen worden afgewerkt. De basis is al zeer fraai en het openbaar gebied rondom de woningen zal nog verder worden aangeplant.

We nemen snel een kijkje binnen.

In de omgeving vind je alles wat hoort bij een moderne woonomgeving. Zo bereik je snel de stadsvoorzieningen en het gezellige stadscentrum in Nijmegen, zijn er scholen (basis- en middelbaar onderwijs) en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook natuur en sportliefhebbers kunnen volop profiteren van deze unieke omgeving rondom het water. De Spiegelwaal, Park Lingezegen, de verschillende speeltuinen, de horeca en de Lentse Plas maken deze plek met recht zo geliefd.

Begane grond:
Onder de carport direct onder de woning kan de auto worden geparkeerd (aansluiting voor een laadpaal is voorbereid). Verder is hier een ruime, houten kast gerealiseerd waar de vuilcontainers worden geplaatst. Vervolgens kunnen we kiezen of we binnenkomen in de hal of in de grote, multifunctionele ruimte aan de achterzijde van het huis. In dit geval gaan we binnen via de voordeur waar we binnenstappen in de ruime entree met de meterkast, de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de woonverdieping. Aan het einde van de entree beschikt het huis over een ruimte die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt en desgewenst nader functioneel kan worden ingedeeld. Een fietsenberging, een werkplek en/of ruimte voor hobby, sport of ontspanning. Meer dan genoeg plek.

Eerste verdieping:
We vervolgen op de eerste verdieping waar we direct de ruimte ervaren. Een rechte, royale woonverdieping met volop daglicht aan de achterzijde met zicht op de dijk. Aan de voorkant een balkon met fraai zicht op de Turennesingel en de tussengelegen watersingel. In deze ruimte zijn al voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een kookeiland. U kunt dus zelf een keuken gaan kiezen en kopen die perfect in de woonsfeer past.

Tweede verdieping:
Via de overloop bereiken we twee zeer ruime slaapkamers. De kamer aan de achterzijde kijkt fraai en weids uit over de dijk en over de Waal. Tussen de twee slaapkamers is een luxe, moderne en tijdloze badkamer gesitueerd die met een ligbad, een inloopdouche, een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast voorziet in alle comfort.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot twee extra slaapkamers, waaronder de kamer aan de achterkant met een dakkapel en zicht op het water. Tevens tref je op deze verdieping een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet en een bergruimte.

Bijzonderheden:
+ Algemeen: bouwjaar 2022, woonoppervlakte ca. 201m2, perceeloppervlakte 141 m2;
+ Fantastische woonlocatie aan de Waal;
+ Op fietsafstand van het gezellige Nijmeegse stadscentrum;
+ Moderne woning opgeleverd in mei 2022;
+ Energiezuinig (energielabel A+) en 15 zonnepanelen in het schuine dakvlak;
+ Alle verblijfsruimtes hebben vloerverwarming met een thermostaat;
+ Geenszins bespaard op meerwerk;
+ Riante afmetingen, een logische indeling en fijne ruimtes;
+ Twee badkamers en een separaat toilet beneden;
+ Op verschillende punten naar eigen inzicht en ideeën nader af te werken;
+ Voordeel van de overdrachtsbelasting voor verkoper;
+ Projectnotaris: Hekkelman Notarissen

Niet zelfbewoningsclausule is onderdeel van de koopovereenkomst:
“Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt”. Gezien de aard van de verkoop is er dan ook geen vragenlijst deel B.

Aanvaarding: in overleg.

  • 201 m2
  • 141 m2
  • 4

Kenmerken Porrenhofstraat 202

Overdracht

Vraagprijs€ 725.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte141 m2
Woonoppervlakte201 m2
Inhoud733 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2022
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Porrenhofstraat 202

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

27%

20% NL

45%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod