Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Vossenpelssestraat 29. 6663 KE Lent

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 244.750,- v.o.n.

Heeft u altijd al de droom gehad om uw eigen vrijstaande woning te bouwen op een fantastische woonlocatie? Dan is dit de kans om die droom te verwezenlijken!

Aan de oostkant van Lent in de nieuw te realiseren woonwijk Vossenpels-Noord worden twee bouwkavels te koop aangeboden. Het perceel ligt tegenover Park Lingezege en nabij de Waal, de kolk, het Sprokkelbos, de restaurants Stroom en Zijdewinde en café Sprok. Vanuit uw toekomstige voordeur loopt u zo de natuur in!

Dit perceel wordt zowel als twee aparte kavels van 445m² en 455 m² aangeboden als in één geheel van 900 m². Het oostelijk bouwkavel is gelegen aan de Vossenpelssestraat naast huisnummer 29. Het westelijk bouwkavel ligt in de nieuwe woonwijk Vossenpels-noord die hier door de gemeente wordt gerealiseerd.

De bebouwingsmogelijkheden zijn hier bovengemiddeld ruim. Dit biedt extra mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Om dit inzichtelijk te maken zijn er impressies gemaakt van een regulier bouwvolume en een variant waarin het maximale bouwvolume van het hoofdgebouw zijn weergegeven. Deze impressies zijn nog zonder de extra mogelijkheden voor het vergunningsvrij vergroten van het hoofdgebouw. Deze impressies zijn bedoeld om de nok-en goothoogte en het grondvlak aan te geven. Ze zijn niet bedoeld om de architectuur te verbeelden. Voor de architectuur wordt verwezen naar het beeldkwaliteitsplan. Deze informatie is samen met een verkoopbrochure verkrijgbaar via ons kantoor.

De gemeente heeft de bestemmingsplanwijziging voor de woonwijk Vossenpels-Noord in gang gezet. De gemeenteraad heeft het nieuwe bestemmingsplan inmiddels vastgesteld, waardoor er een bouwvergunning aangevraagd kan worden. Tijdens de bezwaarperiode zijn er bezwaren ingediend tegen het bestemmingsplan. De gemeente zal nu haar reactie geven op deze bezwaren. De verwachting is dat het bestemmingplan -met of zonder aanpassing door de gemeente- uiterlijk over een jaar onherroepelijk zal zijn. Omdat het ontwerpen van een nieuw huis en het selecteren van een aannemer zeker een jaar aan tijd kost, worden deze percelen nu in verkoop gebracht, zodat kopers die tijd kunnen benutten voor de voorbereidingen.

Wijze van verkoop:
De kavels worden verkocht op basis van inschrijving. De sluitingsdatum voor het uitbrengen van biedingen is 13 juni 2022 om 12.00 uur.

Het recht van gunning verblijft aan de kant van de verkoper. Hierbij worden de navolgende criteria gehanteerd in volgorde van afnemend belang:
1. Snelheid van afnemen van de grond
2. Hoogte van de bieding

Richtprijzen:
Oostelijk kavel (455m2): € 250.250,– inclusief Overdrachtsbelasting
Westelijk kavel (445m2): € 244.750,– inclusief Overdrachtsbelasting
Gehele kavel (900m2): € 495.000,– inclusief Overdrachtsbelasting

Een biedingsformulier en nadere verkoopinformatie kunt u opvragen via ons kantoor, telefonisch op 024-3244244.

Bijzonderheden:
+ Projectnotaris is Hekkelman notarissen te Nijmegen en is onderdeel van de overeenkomst;
+ Er is slechts sprake van een koop wanneer deze tussen koper en verkoper schriftelijk is vastgelegd;
+ Kavels worden aangeboden inclusief Overdrachtsbelasting;
+ Notariskosten en kadastrale kosten zijn voor rekening van koper;
+ Aanvaarding: in overleg.

  • 445 m2

Kenmerken Vossenpelssestraat 29.

Overdracht

Vraagprijs€ 244.750,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte445 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Vossenpelssestraat 29.

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod