Skip to content

Te koop: woonhuis De Sterreschans 5 6584 HC Molenhoek

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Molenhoek De Sterreschans 5

In een rustig gelegen woongebied en toch vlak bij de uitvalswegen en het treinstation, tref je deze royale recent opgeleverde tussenwoning. Het betreft een ruime woning waarbij van de voordelen van nieuwbouw kan worden genoten, zonder te hoeven wachten op de oplevering.

Het groen en de bossen liggen op een steenworp afstand van deze woning. Daarnaast zijn de voorzieningen van de nabijgelegen stad Nijmegen en het dorp Malden optimaal bereikbaar. Dit maakt het interessant voor een brede doelgroep. De besloten ligging en het zicht op de lager gelegen speeltuin aan de voorzijde bieden bovendien mogelijkheden voor gezinnen.

Ook is de woning volledig toekomstbestendig. De woning is geheel gasloos en voorzien van een goede isolatie met een lucht/water warmtepomp. Zowel de tuin als het interieur kunnen nog naar eigen wens worden ingericht.

Kortom, een fijn thuis in het gemoedelijke Molenhoek waar met de aanwezige bomen al een echt een gevoel van thuiskomen heerst.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Binnenkomst in de hal met kast, meterkast en een thans lege toiletruimte met voorbereiding voor een inbouwreservoir en een fonteintje. Vanuit de hal bereik je de woonkamer waar direct het oog valt op de grote oppervlakte, mede door de aanbouw van 2,40m. Volop daglicht en een goede verbinding met de achtertuin door de openslaande deuren doen al snel denken aan BBQ’s en borrelavonden in de warme periode. Met privacy, want de onderlinge afstand tot de achtergelegen woningen is zeer prettig.

Aan de voorzijde is ruimte voor een royale keukenopstelling. De huidige eigenaren hadden een variant in gedachten met een hoge apparatuurwand aan de linkerkant tegen de wand van de hal gevolgd door een lage opstelling met een recirculatie kookplaat en een spoelbak met zicht op het voorgelegen groen.

In de breedplaatvloeren zijn speciale voorzingen opgenomen voor inbouwverlichting, zodat volop geprofiteerd kan worden van de aangename plafondhoogte.

Eerste verdieping:
Er is goed nagedacht over de indeling van de slaapverdieping. Er zijn 2 ruime slaapkamers, een kleinere slaap- of werkkamer en er is gekozen voor een separate toiletruimte op de overloop. De badkamer is voorbereid voor een douche, een ligbad en een wastafelcombinatie. Desgewenst zou er nog een extra toilet kunnen worden geplaatst op de badkamer.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de zolderverdieping toegankelijk. Een thans open ruimte waar, bijvoorbeeld door het realiseren van extra daglicht aan de achterzijde, met gemak een ruime slaapkamer kan worden gecreëerd. Op de zolder tref je een dakraam aan de voorzijde, de WTW-unit, de omvormer van de 6 zonnepanelen in het dakvlak en de binnenunit van de warmtepomp. Vanwege het ligbad is bewust gekozen voor een groter waterreservoir.
De zolder is thans volgens de NEN2580 meetnorm formeel te benoemen als overige inpandige ruimte. Hoewel qua gebruiksmogelijkheden volledig geschikt als woonruimte is de minimale daglichttoetreding van 0,5m2 (aanwezig dakraam net iets te klein) momenteel niet aanwezig. Door het eenvoudig plaatsen van een extra dakraam is de zolderverdieping volledig toe te rekenen aan de gebruiksoppervlakte wonen. De oppervlakte van de zolder is 32m2 en in de publicatie meegenomen in de gebruiksoppervlakte wonen.

Bijzonderheden:
+ Algemeen: bouwjaar 2021, woonoppervlakte 143m2 (inclusief 32m2 van de zolder thans formeel overige inpandige ruimte);
+ Modern huis met dito isolatie en vloerverwarming op de begane grond en volledig gasloos;
+ 2,40 uitgebouwd aan de achterzijde;
+ WTW-unit (warmte terugwin unit) en lucht/water warmtepomp (dus zeer lage energiekosten);
+ 6 zonnepanelen ten behoeve van elektra (indak);
+ Nog volledig naar eigen inzicht en ideeën af te werken;
+ De digitale restyling foto’s zijn indicatief (oplevering zoals het nu is dus zonder keuken, sanitair, bevloering etc.);
+ Fijne, rustige ligging tegenover groen;
+ Zonnige achtertuin op het zuidoosten (elektra kabel aanwezig);
+ Voorbereiding voor elektrische rolluiken slaapkamers achterzijde;
+ Voetpad aan de achterzijde van het perceel;
+ Goede bereikbaarheid van uitvalswegen en winkelvoorzieningen;

Aanvaarding: in overleg.

  • 143 m2
  • 193 m2
  • 3

Kenmerken De Sterreschans 5

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte193 m2
Woonoppervlakte143 m2
Inhoud528 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging De Sterreschans 5

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

7.775

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

36%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod