Ga naar inhoud

Te koop: appartement Heidebloemstraat 57 6533 SL Nijmegen

Verkocht

€ 198.750,- k.k.

Hoe bijzonder is deze kans! Een betaalbaar, recentelijk volledig gemoderniseerd en gerenoveerd appartement op een heerlijke locatie ten opzichte van de Universiteit, Hogeschool (HAN), ziekenhuizen en het gezellige Nijmeegse stadscentrum. De winkelvoorzieningen op de Sint Jacobslaan bevinden zich op loopafstand en reis je met de auto dan bereik je snel de nabijgelegen uitvalswegen.

Binnen dit kleinschalige, stijlvol verbouwde appartementsgebouw waar ruimte is voor 3 tweekamerappartementen ga je samen met de andere nieuwe eigenaren de VvE vormen. Voor het opstarten van de VvE zijn reeds documenten gemaakt met het oog op toekomstig onderhoud en bijbehorende reserveringen naar de toekomst toe. Dit resulteert in een maandelijkse servicebijdrage van ca. €102,60.

De indeling van deze efficiënt ingedeelde en goed afgewerkte benedenwoning is als volgt:

Centrale entree:
Hal met algemene berging voor de VvE, trap naar de bergingen in de ondergelegen kelder en toegang tot de 3 privégedeelten. De gangen zijn keurig bekleed en de algemene ruimten doen allen licht en ruimtelijk aan.

Begane grond:
Het privégedeelte kom je binnen in de entree met toegang tot de woonkamer en de half open keuken aan de achterzijde die is ingericht met een nieuwe keukenopstelling die met de aanwezigheid van een inductiekookplaat, een afzuigkap en een aparte kast voor witgoed direct in gebruik kan worden genomen.
Zowel in de woonkamer alsook in de keuken is een toegangsdeur naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin op de zonzijde die exclusief aan het beneden appartement toebehoort.

De entree geeft eveneens toegang tot een ruime slaapkamer waar naast het bed voldoende ruimte is voor een kast. De badkamer is recentelijk vernieuwd en beschikt met een zwevend closet, douche met thermostatische mengkraan en een wastafel over alle basisgemakken.

In het souterrain beschikt het beneden appartement over een zeer grote berging die zowel vanuit de algemene ruimte als vanuit de eigen achtertuin toegankelijk is. De CV-ketel (HR ketel) en mechanische ventilatiebox van de benedenwoning is hier geplaatst en er is volop bergruimte. De trap en de toegangsdeur naar de achtertuin behoort exclusief toe aan dit appartement.

De exclusief tot de benedenwoning behorende, afgesloten en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zonnige zuiden is een absolute bonus. Door de deuren in zowel de keuken alsook in de woonkamer loop je in no-time naar buiten.

Bijzonderheden:
+ Heerlijke, onderhoudsvriendelijke tuin op de zonzijde met afsluitbare poort en toegang tot het souterrain;
+ Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, o.a. nieuwe keuken, badkamer, strakke wanden, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing, hoogwaardige binnendeuren etc.;
+ Nieuw op te richten VVE, aanvangsbedrag servicekosten bedraagt ca. € 102,60 per maand (voorlopige indicatie);
+ De splitsingsakte en leveringsakten zullen worden gepasseerd zodra alle 3 de woonappartementen zijn verkocht;
+ Projectnotaris is Hekkelman Notarissen in Nijmegen en is onderdeel van een eventuele overeenkomst;
+ Heerlijke locatie ten opzichte van alle denkbare voorzieningen in de stad;

In de koopakte zal de niet-zelfbewonings-clausule worden opgenomen (koper is ermee bekend is dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt).

Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.

Aanvaarding: in overleg.

  • 38 m2
  • 1

Kenmerken Heidebloemstraat 57

Overdracht

Vraagprijs€ 198.750,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte38 m2
Inhoud119 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1958
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Heidebloemstraat 57

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

53%

20% NL

22%

20% NL

26%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod