Ga naar inhoud

Te koop: appartement Jan Nieraethstraat 56 6541 GA Nijmegen

Verkocht

€ 650.000,- k.k.

Een wijk waar iedereen elkaar van gezicht kent, met alle ruimte om je eigen leven te leiden. Dat is Koningsdaal. De ruim opgezette, groene stadswijk ligt aan de westkant van Waalfront. Beeld je eens in: heerlijk uitwaaien langs de Waal, de historie opsnuiven van het voormalige Fort Krayenhoff of een rondje hardlopen in het Westerpark, of lekker een terrasje pakken in het centrum van Nijmegen. Zie jij jezelf hier al wonen? U hoeft daar niet lang op te wachten. Dit nagelnieuwe driekamer appartement met uitzicht over de Waal is bijna klaar. U kunt hier al in de komende zomer van genieten. Op loopafstand van het centrum van Nijmegen met haar winkels, uitgaansleven en cultuur maar ook in de nabijheid van de uitvalswegen zodat u snel de stad kunt verlaten.

Woonoppervlakte ca. 132 m2, balkon op het zuiden van ca. 12 m2, balkon op het noorden (met uitzicht over het water) ca. 5 m2, inpandige berging, inpandige parkeerplaats, drie kamers, bouwjaar 2021.

Indeling;
Kelder:
In de kelder van het gebouw zijn de parkeerplaatsen gesitueerd. Via de hellingbaan komt u in deze ruimte. De poort (speedgate) is via de meegeleverde afstandsbediening te openen. Voor voetgangers en fietsers is er naast de speedgate een looppoort. Uw woning heeft een eigen parkeerplaats in deze ruimte.

Begane grond:
Via het bestrate pad bereikt u de entree van het appartementencomplex Waalkroon I. De hal bij binnenkomst is gedekt met een natuurstenen vloerbedekking welke doorligt tot aan de liftpartij. In de entreehal worden zogenaamde Bringme boxen geplaatst. Deze kast bestaat uit private pakketbrievenbussen, enkele gemeenschappelijk pakketbussen, een beveiligingscamera.De brievenbus is te bedienen via een app op de smartphone of tablet of via een meegeleverde sleutel (2 stuks per appartement). Het geeft de pakketbezorger de mogelijkheid om bij afwezigheid van de ontvanger alsnog het pakket te bezorgen. Bij ontvangst van post ontvangt de ontvanger een melding in de app of een e-mailbericht. De entreehal brengt u verder naar de lifthal waar u met de lift kunt nemen naar die direct bij uw appartement uit komt. Op deze verdieping bevinden zich de afsluitbare bergingen. De berging die bij dit appartement behoort ligt ideaal in de nabijheid van een lift.

3e verdieping
Via de lift komt u uit op de derde verdieping. Natuurlijk kunt u ook de trap nemen. De lift en het trappenhuis ontsluit de twee appartementen die een gezamenlijk portiek delen. Vanuit dit portiek betreedt u de eigen woning. U komt binnen in de hal van uw appartement die u toegang geeft tot alle binnenruimtes. Rechts van de entree komt u uit in de riant woonkamer van ca. 54 m2. Als u binnenkomt in dit appartement zult u meteen getrokken worden naar het uitzicht over de Waal. De grote raampartijen zorgen niet alleen voor veel lichtinval maar bieden u ook een steeds wisselend uitzicht over het water. In deze ruimte is ook de keukenopstelling gesitueerd. Er zijn voorzieningen aangebracht voor het realiseren van een keuken met een kook/werkeiland met een separaat wandmeubel. De keuze van de keuken, die natuurlijk heel persoonlijk is, is helemaal aan u. De voorzieningen zijn aangebracht maar de keuken is nog niet aanwezig. Als u weer terugkeert naar de hal treft u daar allereerst de berging aan met de wasmachine en drogeropstelling. Naast deze berging is er ook nog een tweede (kleinere) berging aanwezig, ideaal als provisie ruimte. Naast de berging is het separate toilet gelegen. Dit toilet is voorzien van luxe sanitair in combinatie met grote wandtegels (31.5×100) tot aan het plafond. Daarnaast treft u de complete en moderne badkamer aan welke is voorzien van een ligbad,
inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset. Ook deze badkamer wordt met luxe wand-en vloertegels afgewerkt.
Tenslotte treft u aan de zuidzijde de twee slaapkamers aan van respectievelijk ca. 22,5 en ca. 18 m2, deze slaapkamers zijn voorzien van screens ten behoeve van de zonwering. Via de 2e slaapkamer bereikt u het tweede balkon dat heerlijk op het zuiden is gelegen.

De vereniging van eigenaars is onlangs opgericht. De servicekosten zijn begroot op € 195,00 per maand.

Bijzonderheden:
– appartement is voorzien van een zwevende dekvloer dat harde vloerbedekking, mits goed gelegd, mogelijk maakt.
– gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.
– vrij uitzicht over de Waal
– gebouwd met woningborggarantie
– videofoonaansluiting
– voorzieningen voor pakketbezorging
– zonnepanelen op het dak ten behoeve van de gezamenlijke installaties
– parkeerplaats in de parkeergarage
– mogelijkheid voor opladen van elektrische auto voorbereid
– verwarmd door middel van stadsverwarming
– actieve vereniging van eigenaars
– gezamenlijke stadstuin op het parkeerdek

  • 132 m2
  • 2

Kenmerken Jan Nieraethstraat 56

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte132 m2
Inhoud515 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2021
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan Nieraethstraat 56

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

47%

20% NL

33%

20% NL

20%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod