Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Malvert 2027 6538 AH Nijmegen

Verkocht

€ 175.000,- k.k.

GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE LEUKE WONING, IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Ben je handig, steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om een woning geheel naar eigen inzicht, smaak en in eigen tempo op te knappen? Dan is deze leuke tussenwoning wellicht iets voor jou!

De woning is rustig gelegen, namelijk aan een straat met slechts bestemmingsverkeer en heeft vrij uitzicht aan de voorzijde aangezien er geen woningen direct tegenover staan en er aan de linkerkant een breed grasperk ligt. De woning ligt op enkele minuten van winkelcentrum en station Dukenburg, scholen, ziekenhuizen en uitvalswegen.

We gaan snel naar binnen om een kijkje te nemen….

Via de voordeur komen we in de gang met toiletruimte met toilet en fontein, meterkast, trapopgang en toegang tot de dichte, eenvoudige keuken zonder inbouwapparatuur en aansluiting voor (af)wasmachine, bergkast onder de trap en toegang tot de tuin. Vanuit de keuken komen we in de lichte doorzonwoonkamer, die ons ook toegang geeft tot de fijne tuin. We lopen terug naar de gang en nemen de trap naar……..

de 1e verdieping.
Via de overloop krijgen we toegang tot 3 slaapkamers, een vaste kast en de badkamer met wastafel, doucheruimte en toilet. Tussen de 2 grootste slaapkamers is een ruime vaste kast aanwezig en op de slaapkamer aan de voorzijde een wastafel. Als laatste gaan we naar……

de 2e verdieping.
Deze is bereikbaar via een vlizotrap. We komen op een voorzolder met dakraam, cv opstelling (Vaillant 2005) en nieuwe mechanische ventilatie voor badkamer, keuken en toilet. Daarna komen we in een grote ruimte met dakraam. Door het plaatsen van een vaste trap kan er een ruime 4e slaapkamer gecreëerd worden, al dan niet met een groot dakraam of dakkapel. We dalen af naar beneden en lopen via de keuken naar……

de tuin.
Een fijne omsloten tuin met stenen berging en achterom met af te sluiten poort. De ligging is super, namelijk op het zuiden. Zie jij jezelf hier al zitten met een lekker drankje..?!

Bijzonderheden:
– een artist-impression-foto is toegevoegd om een idee te krijgen van hoe het kan worden…….;
– op beide verdiepingen laminaatvloer aanwezig;
– rustige ligging/erg kindvriendelijk;
– centrale verwarming en warm water via cv-combiketel Vaillant 2005;
– asbestpanelen aan de buitenzijde in de kozijnen op de begane grond zijn vervangen door geïsoleerde panelen;
– stalen raamkozijnen 1e verdieping zijn vervangen door houten kozijnen met dubbel glas;
– vraag gerust naar de bijzondere voorwaarden/clausules welke van toepassing zijn bij deze verkoop.

Weet wat je koopt
Deze woning is bouwkundig gekeurd en er heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. De rapporten zijn in te zien bij de makelaar.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

  • 90 m2
  • 146 m2
  • 3

Kenmerken Malvert 2027

Overdracht

Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte146 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud350 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Malvert 2027

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

43%

20% NL

29%

20% NL

28%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod