Skip to content

Te koop: woonhuis Pastoor van der Marckstraat 41 6551 ZR Weurt

Verkocht

€ 650.000,- k.k.

Op een heerlijke, rustige woonlocatie direct aan de dijk en nabij de uiterwaarden tref je deze royale, volledig onderkelderde vrijstaande woning met een heerlijke tuin aan. Met recht mag worden gesproken over een goed ingedeeld en solide gebouwde woning waar desgewenst naar eigen inzicht en ideeën volop mogelijkheden zijn tot modernisering. Met liefst 5 volwaardige slaapkamers, de mogelijkheid van het creëren van een zesde op de zolder en een grote, multifunctionele kelder mag met recht worden gesproken van een ideaal gezins(t)huis.

De locatie in het oude dorpsdeel van Weurt is zeer gunstig. Vanuit de voordeur bereik je snel de uitvalswegen richting de stedelijke voorzieningen (o.a. de Nijmeegse ziekenhuizen, de Universiteit, scholen in het middelbaar onderwijs en het gezellige Nijmeegse stadscentrum), het snelwegennet, scholen, de winkelvoorzieningen in Weurt zelf en meer uitgebreid winkelaanbod in het dorpscentrum van Beuningen. Ben je liefhebber van natuur? Dan zijn de dijk, de prachtige uiterwaarden en de Waal zeer dichtbij.

De achtergelegen landerijen met de stal van ca. 45m2 zijn eveneens in eigendom van de huidige bewoonster. Hoewel deze gronden niet zijn opgenomen in deze verkoopaanbieding staat verkoper ervoor open dat geïnteresseerden, naast een bieding op de woning met de daarbij behorende kadastrale percelen, eveneens een voorstel doen voor deze landerijen. Het betreft de percelen 2253 en 2736 (3755m2 en 2675m2).

We nemen een kijkje in de woning waar we via de eigen oprit met voldoende parkeerplaats voor 2 auto’s binnenkomen aan de zijkant van het huis.

Begane grond:
Binnenkomst in de ruime hal met garderoberuimte, meterkast en de ruime toiletruimte. Vanuit de hal kan worden gekozen voor een deur naar de keuken of direct naar de woonkamer. De keuken (met hoekopstelling geplaatst omstreeks 2001) en de woonkamer staan met elkaar in verbinding en zijn betrokken maar toch besloten door de tussenliggende haard. De erker aan de voorkant zorgt voor prettig licht en zicht en de deur aan de zijkant van het huis zorgt voor een perfecte verbinding met buiten.

Vanuit de keuken bereiken we een praktische bijkeuken waar o.a. een spoelbak (koud en warm) en aansluitingen voor witgoed voorhanden zijn. Aan de achterkant van het huis beschikt het huis over een multifunctionele ruimte die desgewenst kan worden gebruikt als kantoor/werkruimte, speelkamer of een gelijkvloerse slaapkamer. Hier valt het oog direct op de fraaie ligging met zicht op de achtergelegen landerijen.

Aangrenzend beschikt het huis met de ruime garage ook op de begane grond over volop praktische (stallings)ruimte.

Eerste verdieping:
De overloop is ruim en geeft toegang tot vier volwaardige slaapkamers, waarvan drie aan de zijkant met toegang tot het balkon. De badkamer is ruim opgezet en is voorzien van alle gemakken zoals een ligbad, een douche, een dubbele wastafel en een staand closet. De badkamer is door de jaren zeer goed onderhouden. Bent u desondanks voornemens om de badkamer te gaan aanpakken, dan geeft de huidige indeling meteen een goed beeld van de mogelijkheden.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de overloop met daglicht en een afgesloten bergruimte naast de trap. Aan de voorzijde treffen we een ruimte slaapkamer aan met een dakraam. De kamer aan de achterzijde van het huis kan met het aanbrengen van een dakraam desgewenst eenvoudig geschikt worden gemaakt als bijvoorbeeld een zesde slaapkamer.

Kelder:
Onder de woning is een grote kelder gelegen bestaande uit 3 separate vertrekken die bereikbaar zijn vanuit de centrale hal. Een fantastische ruimte voor opslag of hobby. De CV ketel (2020) is geplaatst in het grote keldervertrek.

Bijzonderheden:
+ Bouwjaar ca. 1975, woonoppervlakte ca. 196m2 (exclusief kelder), perceeloppervlakte 660m2; + Een riant gezinshuis met heel veel leef- en praktische ruimte;
+ Ruime woonkamer met toegang tot de tuin en directe verbinding met de keuken;
+ Garage en bijkeuken op de begane grond;
+ Thans 5, maar mogelijkheden voor 6 volwaardige slaapkamers;
+ Grote, multifunctionele kelder opgedeeld in 3 separate vertrekken;
+ Een fraaie woonlocatie nabij alle denkbare (stedelijke)voorzieningen;
+ Mogelijkheid tot aankoop van aangrenzende landerijen en stal.

Aanvaarding: in overleg.

  • 196 m2
  • 4.415 m2
  • 5

Kenmerken Pastoor van der Marckstraat 41

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.415 m2
Woonoppervlakte196 m2
Inhoud902 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Pastoor van der Marckstraat 41

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424

Vergelijkbaar woningaanbod