Skip to content

Te Koop: woonhuis Homberg 1101 6601 ZW Wijchen

Onder optie

€ 275.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Wijchen Homberg 1101

Aan de rand van de woonwijk Homberg gelegen vrijstaande “BUNGALOW” op een mooi perceel met eigen oprit.

Het pand is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar door de verplaatsing van de huidige bedrijfsactiviteiten op deze locatie, is er een verzoek door de eigenaren bij de gemeente Wijchen gedaan om het gebruik “kantoor” te wijzigen naar het gebruik “wonen”. Gemeente Wijchen heeft reeds hun principe medewerking toegezegd in de wijziging van het huidige gebruik.

De procedure (aanvraag van omgevingsvergunning) voor deze wijziging, is door de huidige eigenaren reeds in gang gezet bij de gemeente en is dus lopend. Na verlening van de vergunning door de gemeente ontstaat er een vrijstaande bungalow, die zeer geschikt is als bijvoorbeeld levensbestendige woning.

Laat u dus verrassen en maak een afspraak voor een bezichtiging om de mogelijkheden zelf te ervaren! De makelaar laat u graag het pand zien. Heeft u vragen over de precieze procedure of de mogelijkheden van het pand neem dan contact op met ons kantoor.

Het pand is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum “Homberg” en het gezellige centrum van Wijchen (met het hele jaar door activiteiten en een gevarieerd winkelaanbod), NS station, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), wijkcentrum, diverse sportverenigingen, golfbaan, uitvalswegen (A50 en A73) en bieden de dijken en uiterwaarden van de Maas voldoende fiets- en wandelgelegenheid.

Huidige indeling en mogelijkheden voor de toekomst:
Entree met voorportaal, welke toegang geeft tot de ruime toiletruimte en meterkast. Vanuit de centrale gang zijn er 4 kantoorruimtes en een keuken. De kantoren zijn deels voorzien van sfeervolle hoge plafonds en deels voorzien van systeemplafonds, bijna geheel voorzien van dubbel glas en rolluiken, airco-units en alarmsysteem. De keuken is voorzien van pantry-blok. De ruime toiletruimte is voorzien van toilet, fontein en verwarming. In een separate vaste kast is de Cv-ketel (Nefit) geplaatst.

Voor het gebruik als woning zal de indeling logischerwijs aangepast worden. Graag gaan we ter plaatsen met u hierover in gesprek om de mogelijkheden te bekijken.

Tuin:
Nette onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen rondom het pand. Aan de zijkant van het pand is een eigen oprit met 2 parkeerplaatsen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986. Woonoppervlakte ca. 95 m2. Inhoud ca. 403 m3, Grondoppervlakte 500 m2;

Bijzonderheden:
– De huidige bestemming is “kantoor en/of praktijkruimte” na verlening van de aangevraagde omgevingsvergunning zal het gebruik wonen zijn, waardoor er een prachtige bungalow ontstaat. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden;
– Alarmsysteem en airco-units aanwezig;
– Het pand is grotendeels voorzien van dubbel glas en rolluiken;
– Oplevering in overleg;

  • 95 m2
  • 500 m2
  • 2

Kenmerken Homberg 1101

Overdracht

Koopprijs€ 275.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte500 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie95 m2
Inhoud403 m3

Bouw

Soortbungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Homberg 1101

Marktcijfers van Wijchen

Gemiddelde verkoopprijs in Wijchen

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Wijchen

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Wijchen

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod